TUNCELİ / PERTEK - Mustafa Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Proje Sergisi

Okulumuzda İlçe Kaymakamı Erkan KAÇMAZ, İlçe Emniyet Amiri Ramazan ÖĞRETMİŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet TOPÇU, Şube Müdürleri, okul müdür ve müdür yardımcılarının katıldığı 4006 Tubitak Bilim Fuarı Proje Sergisi yapıldı.

23 Mayıs 2016 tarihinde okulumuz Mustafa Kemal Çok Programlu Anadolu Lisesi 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında öğretmenlerin danışmanlığı  ve öğrencilerin çalışmalarıyla ortaya çıkan proje sergisinin açılışı, İlçe Kaymakamı Erkan KAÇMAZ, İlçe Emniyet Amiri Ramazan ÖĞRETMİŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet TOPÇU, Şube Müdürleri, okul müdür  ve müdür yardımcılarının, Tubitak temsilcisi ile öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı törenle yapıldı.

Projelerin sergilendiği fuarda, öğrencilerin hazırlamış oldukları stantları gezen İlçe Kaymakamı Erkan KAÇMAZ ve tüm misafirler projeler hakkında tek tek bilgi alarak öğrencileri emeklerinden dolayı tebrik ettiler.

Proje sergisi ardından konuklarımıza yöresel yemeklerle hazırlanan ikramlarda bulunuldu.

Misafirlerimiz, yoğun ilgi ve beğeniyle gezdikleri sergide emeği geçen herkese teşekkür edip, Bilim Fuarı Proje Sergisi ve ikramlardan memnun kalarak okulumuzdan ayrıldırlar.

Sergi resimlerini görmek için tıklayınız fotograf_galerisi_1522177.html

Yayın: 25.05.2016 - Güncelleme: 26.05.2016 11:29 - Görüntülenme: 282