TUNCELİ / PERTEK - Mustafa Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 1. döneminin bitişiyle beraber öğrencilerimiz karnelerini aldı. Karne töreninin ardından okulumuzda güzel bir dönem geçirmiş olmaktan dolayı öğretmen arkadaşlarımızla beraber bir kutlama yapıldı.

May

Okulumuzda İlçe Kaymakamı Erkan KAÇMAZ, İlçe Emniyet Amiri Ramazan ÖĞRETMİŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet TOPÇU, Şube Müdürleri, okul müdür ve müdür yardımcılarının katıldığı 4006 Tubitak Bilim Fuarı Proje Sergisi yapıldı.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Derya GÜLER SUNGUR tarafından velilere yönelik "çocuk ihmal ve istismarı" konulu seminer düzenlendi.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine 29.02.2016 tarihinde Sağlıklı Beslenme ve Obezite semineri verildi.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Derya GÜLER SUNGUR tarafından 12.sınıf öğrencilerine yönelik sınav kaygısı semineri düzenlendi.

Ara

İlçemizdeki lise öğrencilerine yönelik yapılan geziye okulumuz öğrencileri de Okul Müdürü Tuncay TÜRK ve Rehber Öğretmeni Derya GÜLER rehberliğinde katıldılar. Yapılan geziyle öğrenciler, tarihimize güzel bir yolculuk yapmış oldular.

Ock

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine yönelik, her şubeden seçilen 3 er öğrenci arasında bilgi yarışması yapıldı. Her dersten sorular bulunan yarışmayı 12/B sınıfından seçilen Erdem DEMİR, Serav ACİM ve Lütfü ERTÜRK isimli öğrenciler kazandı. Öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Rehber Öğretmeni Derya GÜLER SUNGUR, okulumuz öğrencilerine temizlik ve hijyen eğitimi verdi.