TUNCELİ / PERTEK - Mustafa Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz 12/AMP öğrencileri haftanın üç günü mesleki eğitimlerini Pertek 70. Yıl Cumhuriyet İlçe Devlet Hastahanesinde yerine getiriyorlar.

Mrt

Öğrencilerimizi mesleki eğitimin nimetleri konusunda rehberlik çalışmalarımız devam etmektedir.

Mrt

05/03/2018 Tarihinde Okulumuz öğrenci ve personeline Tunceli AFAD ekibi tarafından TEMEL AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ ve DEPREM TAHLİYE TATBİKATI yapılmıştır.

Mrt

Okul Sporları faaliyetleri kapsamında  5-10 Kasım 2018 tarihleri arasında Tunceli İlinde düzenlenen Voleybol Genç Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz  ÜÇÜNCÜ  olarak tamamlamıştır.

Ara

Okulumuz Matematik Öğretmeni Ahmet ÖZAY ın katkılarıyla 12.sınıf öğrencilerine yönelik hızlı okuma teknikleri semineri düzenlendi.

Mrt

06/03/2018 Tarihinde İlçemiz 70. Yıl İlçe Devlet Hastahanesi Hemşiresi Ayşegül YAMAN GÜÇLÜ tarafından okulumuz öğrencilerine sigaranın zararları hakkında seminer verildi