TUNCELİ / PERTEK - Mustafa Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mustafa Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi

4286512077
Adres
İSTİKLAL MAH. 245. SK. MUSTAFA KEMAL ÇOK PROGRAMLI LISESI NO: 2 PERTEK / TUNCELİ
Vizyon
Başaracağımızdan eminiz; çünkü başarmak için varız. Biz ; Mustafa Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerinin ışığında ; Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda; milli ve manevi değerlerimize bağlı,aydın fikirli,çağdaş düşünceli,sorumluluk duygusuna sahip, ülkemizin iş ve hizmet alanlarının ihtiyaç duyduğu bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı,katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip,çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Başlama 08:00 Bitiş 16:10
Pansiyon Bilgileri
Öğrencilerimiz Pertek Öğretmen Zeynel Erol Anadolu Lisesi Pansiyonunda kalmaktadırlar.
İstiklal Mah. 17 Kasım Cad.No:21 PERTEK/TUNCELİ
İle uzaklık 52/km- İlçe merkezi 500 m